Çankırı Devlet Hastanesi

Çankırı sağlık il müdürlüğü
Çankırı Devlet Hastanesi

Başhekimimiz Op. Dr. İsmail BOZKURT'un 14 Mayıs Eczacılar Günü Kutlama Mesajı ve Eczacılarımıza Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 14/05/2018

Eczacılık, her şeyden önce, insan sağlığını ve dolayısıyla toplum sağlığını merkeze alan, en önemli değerleri kendisinin ve çalışanlarının emeği ile hastalarıyla arasındaki organik bağı olan bir meslektir.

Eczacılar, dün olduğu gibi bugün de sağlık sistemimizde ki vazgeçilmezliğini sürdürmektedir. Eczacılık; sağlık hizmeti içerisinde tarihi ve birikimi köklü olan alanlardan biri olup eczacı da temel uzmanlık alanı ilaç olan, bu bağlamda sağlık alanındaki görev ve yetkileri devredilemeyecek önemli bir sağlık elemanıdır. İlaçların hazırlanması, saklanması ve reçete edilmesi hakkında bilgiye sahip olan eczacı, ilaç olarak değerlendirilmesi gereken diğer ürünler hakkında da uzman olan kişidir. İlacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada yüksek görev bilinci ve hassasiyeti ile mesleklerini yürüten eczacılarımız, herkesin kolay ulaşabileceği en yakın sağlık danışmanı olarak, hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadırlar.

Ülkemizde modern ve bilimsel eczacılığın 179. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Geçmişi neredeyse insanlık tarihi kadar derinlere uzanan bu onurlu mesleği icra ederken değişen koşullar zorlayıcı olsa da mesleki örgütlenme, birlik ve beraberlik en kuvvetli dayanağımızdır. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, birlikte üretip, birlikte paylaşacağımız nice uzun yıllar dileyerek 14 Mayıs Eczacılık Günü’nüz kutlu olsun.

Op. Dr. İsmail BOZKURT
Başhekim

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hüseyin KESKİN, Sağlık Hiz. Başkanı Dr. Eyüp YALÇINKAYA, Başkan Yardımcıları ve beraberindeki ekp ile birlikte Hastane Yönetimimiz Başhekim Op. Dr. İsmail BOZKURT,Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Hatice KAVAS, OP. Dr. Hüseyin DURSİN ve diğer idarecilerimizin katılımıyla Eczacılarımızı ziyaret ederek 14 Mayıs Eczacılar Günü'nü kutladılar.

• CDH_3199.JPG
  • CDH_3201.JPG